OPINIE O SKLEPIE GORSETY-PL

Najwięcej opinii na temat naszych gorsetów oraz tego jak działamy znajdziecie w popularnym serwisie opiniodawczym OPINEO, gdzie każdego dnia dodawane są aktualne oceny naszych Klientów. Przypominamy, że serwis Opineo jest zupełnie niezależny. Sprzedawcy nie mają możliwości dodawania lub usuwania opinii. Poznaj najnowsze opinie  ( KLIKNIJ ) Opineo .

Bierzemy pod uwagę absolutnie wszystkie Państwa uwagi i zastrzeżenia. Jesteśmy do Waszej dyspozycji cały tydzień od Poniedziałku do Piątku zawsze od godziny 9.00 do godziny 17.00 tel. 600 726 424  lub biuro@gorsety-pl.pl . Każdy Klient  traktowany jest indywidualnie, gdy  tylko życzy sobie kontakt z obsługą sklepu oraz potrzebuje naszej pomocy i wsparcia.

oświadczenie -

Pewna  "konkurencyjna" firma nieustannie próbuje nam szkodzić cichym wspolnikiem jest blogerka która niby spontanicznie i z pasji pisze o gorsetach (koseatra) wypisując niewiarygodne bzdury, podszywając się pod niby Klientów -Jeśli Państwo również gdzieś widzieli takie wpisy to z łatwością możecie zauważyć,  że wszelkie negatywne opinie są zamieszczane masowo- z wyjątkowo specyficznym i charakterystycznym słownictwem. Wszystko to dzieje się wyłącznie w środowisku jednej grupy ludzi związanych z pewnym blogiem. Nasuwa się pytanie dlaczego takich wpisów nigdzie nie  ma na wiarygodnych, sprawdzanych serwisach opiniodawczych, gdzie administratorzy takich serwisów sprawdzają, czy osoba wpisujący daną opinię w ogóle był Klientem, czy  dokonał zakupu w danym sklepie.Oczywiście pojawiały się również przez chwilkę w takim serwisie -jednak jak tylko administratorzy serwisu OPINEO  weryfikował ich prawdziwość  okazywało się, że są to oceny zmyślone i wpisywane przez osoby, które nigdy nie dokonały zakupów w naszym sklepie. blogerka na swoim blogu kilka lat temu prezentuje gorset zakupiony nie w naszym sklepie- a nigdy nic od nas nie kupiła, nigdy nie była naszym Klientem_ pisze ze gorset tej marki to złe gorsety po czym sama fotografuje się w tych gorsetach, reklamuje je pod marką innego sklepu.


 

OPINIE OTRZYMANE DROGĄ MAILOWĄ oraz najnowsze z OPINEO

Dzień dobry :) Paczka dotarła i uczyniła mnie chyba najszczęśliwszą kobietą w tej części kraju. Gorset przeszedł moje nieśmiałe i ostrożne oczekiwania. Jest zachwycający i leży tak dobrze, że ze wstydem muszę przyznać że podobam się sama sobie. Najserdeczniej dziękuję i lojalnie ostrzegam, że pozostanę wierną Państwa klientką i orędowniczką :)Pozdrawiam serdecznie Ewa[ lipiec 2017 Ewa]

Witam, dostałam dziś od państwa paczkę z gorsetem- jest piękny. Bardzo dziękuję za fachową poradę, szybką wysyłkę i dopieszczenie mnie naprawdę w każdym calu. Pozdrawiam  Super Zadowolona Klienta Iwona [styczeń 2017 Iwona]

*

Szanowna Pani, dostałam dzisiaj gorsety, ale jeszcze nawet nie wyciągnęłam ich z folii, chociaż oczywiście przez folię obejrzałam :D:D:D. Jestem potwornie zapracowana, więc pewnie dopiero zacznę mierzyć je w weekend (nie ukrywam, że trochę to dla mnie nowość i jeszcze szczekam na nie - boję się, że jakoś nie tak je założę/zwiążę/cokolwiek), ale na pewno chciałam Pani napisać jedno - przeogromnie podoba mi się opakowanie w bibułkę i wstążkę i dodatkowo - doceniam Pani maila. Myślałam, że już nikomu w dzisiejszych czasach się nic nie chce (poza naszą firmą), a tu takie miłe zaskoczenie! :) Jest mi naprawdę bardzo miło, że Pani tak pisze, że sprawdziła Pani te moje wymiary i jeszcze mi Pani doradza - to w dzisiejszych czasach unikat chyba!

W skrócie - dziękuję Pani bardzo, za całość i jak tylko założę to postaram się wysłać Pani kilka fotek z prośbą o podpowiedź, czy to tak powinno wyglądać. Mam nadzieję, że będziemy do siebie pasować - ja i moje nowe gorsety :). Z pozdrowieniami [Ewelina 8.11.2016] 

* 

Witam serdecznie, Dzisiaj otrzymałam gorset - I się zakochałam-Mój mąż w trakcie jedzenia kotletów patrzył na mnie jak na wariatkę ,która gada do siebie ,skacze w górę ,wygina się ,udaje gimnastykę artystyczna ;) 😂😂😂😂 Ale.... Pierwszy raz , do tego sama założyłam ,zawiązałam .... I żałuje ze nie kupiłam  tego wcześniej - Ścisnęłam się dość mocno ale bez przesady i poczułam się bosko - Tego mi brakowało do życia - Czuje się w nim cudownie !-I już nie mogę się doczekać kiedy kupie sobie nowy !- Bardzo, bardzo dziękuje !!!- Jesteście wyjątkowi ! - Pozdrawiam [Natalia 26.2.2016]

*  

Dziękuję za piękny gorset jest dokładnie taki jak sobie wyobrażałam. Zaskoczyło mnie piękne takie kobiece opakowanie- doceniam to szczególne zaangażowanie. Pozdrawiam [Arleta 25-11-2015]

* 

Witam, dziś przyszła do mnie paczka - gorset jest piękny- jestem w nim zakochana. Dziękuję, też za pomoc i poradę. To niesamowite, że wczoraj o godzinie 14 udzielaliście mi porady telefonicznie, a dziś jest godzina 13, a ja już chodzę w moim, pięknym gorsecie. To się nazywa profesjonalizm, który bardzo doceniam u Państwa. Będę Was polecać i wrócę do Was na pewno i to niebawem. Pani Olu - dziękuję i pozdrawiam jak Pomorzanka- Pomorzankę :) [Ania 10-11-2015]

*

Dzień dobry, bardzo dziękuję za udaną transakcję. Gorset jest idealny i już po kilku dniach widać różnicę. Pozdrawiam serdecznie [Michalina N. 28-10-2015]

 

Bardzo dziękuję za fantastyczną obsługę i super szybka wysyłkę, gorset jest piękny. Wystawiłam już 10 punktów na Opieneo. Dziewczyny jesteście super. [Magda 28-9-2015]

 

Dziś  zamawiałam w tym sklepie mój 3 gorset- otrzymałam  rabat z inicjatywy sprzedawcy -jestem bardzo miło zaskoczona, dziękuję  za  profesjonalną obsługę i jak zawsze szybka wysyłkę. [Anna M. 9-4-2015]

Gorsecik otrzymałam i póki co sprawuje się świetnie. Dziękuję za pomoc w doborze modelu. [Magdalena R. 14-4-2015]

 

Mam swój gorset  już prawie od tygodnia- jestem bardzo zadowolona. Polecam. Otrzymałam stosowną pomoc, paczka przyszła następnego dnia, pełna profeska. Sklep godny pochwały-towar super. [Daria Kownacka 8-4-2015]

 

Dzisiaj dostałam paczkę, gorset jest pięknie uszyty, profesjonalny, materiał super, wygląda tak jak na zdjęciu , może nawet lepiej . Polecam jestem zachwycona! [Maria K. Poznań 1-4-2015]

 

Witam, Z niecierpliwością oczekuję na przesyłkę. Bardzo się cieszę, że to wszystko poszło sprawnie, bez najmniejszych problemów. Pozytywnie odbywające się reklamację mają to do siebie, że nie tylko nie powodują uszczerbku na wizerunku przedsiębiorstwa , ale wręcz zwiększają jego przywiązanie. Niestety nie zdarza się to zbyt często.  Jestem bardzo bardzo zadowolona z Państwa usług. Bardzo dobry kontakt, pozytywnie rozpatrzona reklamacja, profesjonalne podejście. Z przyjemnością będę polecać firmę: Gorsety-PL znajomym!  Z poważaniem [ Katarzyna M.27.01.2015]

  

Witam, drugi gorset już mam w domu i jest śliczny :) Mąż jest nim zachwycony a ja wniebowzięta. Krótki gorset noszę na co dzień, około sześciu godzin a ten dłuższy który teraz zakupiłam zostawię sobie na "wyjście". Na razie trochę przystopuję ale na pewno jeszcze nie jeden gorset u Was kupię. Pozdrawiam gorąco, Krystyna z Katowic [23.1.2015]

*  

Witam. Bardzo chciałam podziękować za wspaniały gorset, który u Pani zakupiłam. zaraz po dostarczeniu założyłam go i ...... to co zobaczyłam w lustrze po prostu mnie zszokowało :) Mąż po powrocie z pracy, gdy mnie zobaczył to oniemiał a oczy miał jak spodeczki :)) Był to najlepszy prezent jaki mi zrobił. Myślałam, że będę miała jakieś problemy z zakładaniem gorsetu ale się pomyliłam, idzie mi to całkiem sprawnie. Jestem po kilku operacjach brzucha i niestety nie wygląda on już tak jak bym chciała i dlatego sobie zakupiłam ten gorset. Następny to już mi mąż kupi :) Na pewno kupię następny. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Krystyna z Katowic [16.1.2015]

 

 Witam, gorset dotarł. Jest idealny. Bardzo dziękuję. [Alicja K. 15.1.2015]

* 

Dostałam dzisiaj mój pierwszy gorset jest boski- co za bzdury czytałam o tym sklepie na Facebooku- aż wstyd i przykro że młode osoby mają tyle jadu i takie bzdety wypisuje pod każdą pozytywna opinią.  Wspaniały gorset bardzo miła obsługa. Na pewno kupię następny - tym razem czarny.[Ewa. N 11-1-2015]

* 

Kupiłam gorset na Święta B.N. dla siebie oraz drugi dla siostry na prezent,  obie jesteśmy niezmiernie zadowolone, ekspresowa wysyła (w 20 godzin) , fantastyczne, piękne tkaniny. Polecam ten sklep będziemy wracać tu obie. Gorset nie jest sztywny, ma fiszbiny spiralne stalowe, jest ładnie uszyty i wyglądamy w nich ślicznie. Nie warto wierzyć w złośliwe opinie. dziękujemy i polecamy :)[Joanna i Marta 5 stycznia 2015]

* 

Gorset przyszedł planowo (dzień przed Sylwestrem) i przerósł (jak i moja talia w nim) moje najśmielsze oczekiwania. Czułam się jak Scarlett O'hara a mój chłopak był naprawdę zachwycony. W komentarzach na niektórych stronach widziałam zdania, że "to zwykła tuba" - fakt, gorset sam w sobie ma raczej prosty kształt, ale co z tego, skoro moją również dość prostą talię zamienia w cudną klepsydrę - nie znam się na gorsetach, dla mnie to jak magia!

 * 

Zresztą w złośliwych komentarzach ludzie krytykują Gorsety-pl zachęcając jednocześnie do kupna gorszych, tańszych gorsetów z plastikowymi fiszbinami, albo w ogóle bez informacji o konstrukcji.

* 

Nie mam pojęcia o co w tym chodzi, bo takich komentarzy jest naprawdę wiele. Mogę się tylko cieszyć, że się tego nie przestraszyłam i zamówiłam tu, bo gorset jest po prostu nieziemski![Pola Śleziak 3 styczeń 2015]

 

Gorset przyszedł ekspresowo jest świetny, pasuje na córkę, dzięki za szybką realizację. Pozdrawiam [Agnieszka G.11-12-2014]

Dostałam w piątek gorset. Jest super! Jestem bardzo zadowolona, a efekt, jaki daje jest niesamowity. Świetnie prezentowałam się w sukience, a wszyscy sypali komplementami. Jest to jeden z najlepszych zakupów, jakich dokonałam w życiu! Dziękuję i pozdrawiam! :)Oliwia[Oliwia G. 28.12.2014]

* 

Z tej strony klientki dwóch gorsetów, serdecznie dziękujemy za wspaniale uszyte gorsety, za miłą obsługę.
Rozmiary gorsetów trafiłyśmy w dziesiątkę :)
Będę polecać koleżankom Pański sklep. Z pozdrowieniami,
[Paulina B. i przyjaciółka 29.10.2014]

* 

Gorset otrzymałam szybciutko-jest śliczny. Dostanę drugi pod choinkę :) [Marta S. 1.12.2014]

* 

Gorset otrzymałam, jestem bardzo zadowolona, jest cudny zamówiłam dziś kolejny gorset , tym razem na biust.

Dziękuję.[Kasia K. 2.11.2014]

* 

Szanowna Pani kupiłam u Pani w tym roku już 3 gorset. Ze wszystkich gorsetów jestem bardzo zadowolona-  zakochałam się w gorsetach. nie wspomnę o moim partnerze ( ha ha ha) . Niestety nie dawno trafiłam na pewien blog Koseatra poświęcony gorsetom, który bardzo źle pisał o Pani sklepie -  to co tam wyczytałam nie ma nic wspólnego z moim doświadczeniem zakupów u Pani - Jako klientka uważam opinie o gorsetach za kompletną bzdurę. Jestem bardzo zadowolona z zakupów, z obsługi oraz z informacji które Pani zamieszcza, więc zamieściłam na owym blogu  komentarz do tego co tam wyczytałam, oczywiście zamieściłam też pozytywna opinie o sklepie gorsety-pl. Niestety moja opinia została szybciutko usunięta, więc nie czekając długo zamieściłam kolejną pozytywna opinię, niestety też zniknęła następnego dnia.  Moja siostra kiedy zobaczyła moje gorsety zakupione u Pani również zapragnęła  posiadać swój pierwszy  underbust. a że jest niskiego wzrostu kupiła u Pani model EB-404 , Ala podobnie do mnie jest bardzo zadowolona- zamieściła opinię na blogu Koseatra, niestety jej opinia również zniknęła - Widzę że ewidentnie ktoś Pani szkodzi. Jestem prawnikiem i sprawa zainteresowała mnie szczególnie, gdyż kancelaria dla której pracuję zajmowałam się podobną sprawą w tym roku i wiem że można skutecznie walczyć z takimi praktykami. Chętnie pomogę.

[Ewa Z. 8.9.2014]

*

Bardzo, bardzo dziękuję za pomoc. Gorset dobry i śliczny! Czas realizacji mnie totalnie zaskoczył - naprawdę express!!!!!

[Katarzyna P. 18.10.2014]

*

Mam!!  Dostałam przesyłkę tak błyskawicznie, jak jeszcze nigdy w życiu! Gorset jest prześliczny, pasuje genialnie, bardzo dziękuję :) Już od dawna się przymierzałam, podglądając facebookowy profil :) pozdrawiam serdecznie i grzecznie jeszcze czekam na komplet podwiązek                  [Joanna N. 16.10.2014]

*

Szybka obsługa ,towar zgodny z opisem i fotografią, szybka przesyłka- bez zastrzeżeń. Miło robić zakupy w tym sklepie. [ Ewa R. 17.9.2014]

*

Dostałam dzisiaj mój gorset jest wspaniały tak sobie go wyobrażałam dziękuję bardzo za szybka przesyłkę.[ Justyna R. 12.8.2014]

*

Piszę do Państwa aby serdecznie podziękować za szybką wysyłkę ponieważ zależało mi na terminie a właśnie dostałam gorset od Państwa. Przy okazji dziękuję również za sam gorset ponieważ jest piękny i leży idealnie. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Państwem mimo małego zamieszania na początku i na pewno będę polecać Państwa sklep znajomym. Pozdrawiam [Edyta M. 07.08.2014]

*

Otrzymałam gorset jest śliczny, bardzo dobrze uszyty i wygodny,  rozmiar tez dobry dziękuję będę polecać.[Ewa 3.03.2014]

*

Gorset przyszedł dzisiaj i jest świetny, idealny dla mnie i rozmiar też w dziesiątkę, dziękuje bardzo :)[Hanna s. 12.05.2014]

*

Dzień dobry dzisiaj gorset doszedł jest fantastyczny. Miałam poważny dylemat, bo ogólnie ruchy feministyczne twierdzą, że gorset jest oznaką zniewolenia kobiet oraz podkreślają negatywny wpływ gorsetu na ciało kobiety. Moje odczucia po ubraniu gorsetu są zupełnie inne nie czuję się zniewolona a nawet odwrotnie to moje ciało i mogę się ubierać, w co chcę np. gorset, dokładanie teorii do ubioru  denerwuje mnie. Jeśli chodzi o wygodę to miała pani rację w pewnym momencie poczułam się bardzo komfortowo tego się nie spodziewałam. Troszkę byłam zaniepokojona, że czas dostawy się wydłużył a to, dlatego że opinie o sklepie na jednym z blogów były bardzo negatywne, ale to nieprawda. Możliwe, że to nie będzie mój ostatni gorset, ale to będę wiedziała dopiero jak dłużej pochodzę w obecnym gorsecie.  Dziękuję  

[Alicja t. 8.05.2013]

*

Pani Olu przyszedł mój gorset założyłam go od razu jest piękny, leży bardzo dobrze i jest naprawdę ślicznie uszyty, dokładnie. To nie prawda co znalazłam na blogu Koseatra. Współczuje, że ktoś takie bzdury pisze, a ludzie w to wierzą tak jak wierzył mój mąż. Zostawię też opinie o waszym sklepie na innych portalach, niech ludzie tych głupot nie czytają. Mąż mówił nie kupuj, bo dał się na to złapać,  a teraz śmieje się i już mi obiecała że sam mi dróg gorset  zamówi na urodziny- taki jest zachwycony. Pozdrawiam, dziękuję.[Sandra Nowakowska  31.04.2014]

*

Na blogu Koseatra czy jakoś tak  podobnie znalazłam negatywna opinie o was i długo zastanawiała się czy zamówić gorset, teraz cieszę się ze posłuchałam intuicji. Gorset jest super. dziękuję. Nigdy nie będę już kierować się takimi wpisami. W mediach mówią że 60 % jest pisana przez firmy specjalistyczne. Ja już trzeci razy przekonałam się ze opinie na blogach nie mają nic wspólnego z prawdą, pełna manipulacja. Dziękuję dzisiaj moja siostra zamawia u was kolejny gorset. Powiedziała że tak mi go zazdrości ze nie może wytrzymać i też musi mieć taki.[ Ewa.CH.] 

*

szanowni Państwo dostałam wczoraj gorset ja i mój ślubny jesteśmy wniebowzięci, dziękujemy będziemy wracać na pewno

[Elżbieta I Roman P. 10.04.2014]

*

 Dziękuje za miłą obsługę. [Joanna G. 10.04.2014]

*

 Szanowna Pani, dziękuję za przesyłkę, gorsety wyglądają wspaniale. Dziękuję za porady i miłe rozmowy. jesteście super.[Annia Reszka 1.04.2014]

 *

Szanowni Państwo dzisiaj dostałam swój  gorset WT-122 i jest bardzo zadowolona, jest piękny, ślicznie leży,-dziękuję za szybka dostawę. Wyczytałam na jakimś blogu negatywne opinie i wstrzymywałam się za zakupem prawie miesiąc , teraz bardzo żałuję, to wszystko nieprawda : gorset miała w 20 godzi i jest piękny będę was polecać. pozdrawiam serdecznie. [Kazimiera P. 28.03.2014]

*

Otrzymałam gorset jest śliczny, bardzo dobrze uszyty i wygodny,  rozmiar tez dobry dziękuję będę polecać. [Ewa 3.03.2014]

*

Witam, dzisiaj przed południem przyszedł gorset :) oczywiście gdy tylko wróciłam do domu musiałam go założyć :) Pasuje idealnie, jest cudowny :)  [Martyna G. 15-01-2014]

*

Zadowolona klientka poprosiła mnie o kolejne zamówienie Chciałbym się poradzić – poprzednio zamówiliśmy .....[Maciej 12-01-2014]
* 
Pani Aleksandro zamówiłam kolejny gorset,  Za poprzedni gorset dziękuję - jest NIESAMOWITY! [Agata B. 18,01,2014]
*

Gorset już do mnie dotarł, został przymierzony i jest BOSKI ; ))

Bardzo, bardzo Pani dziękuję. 

Cieszę się, że został wymieniony na mniejszy, bo dopiero teraz "posmakowałam" o co chodzi.

Ps.: Ściskam Panią serdecznie i w sobotę będę polecać stronę gorsety-pl wszystkim moim koleżankom.

[Stella M. 7-11-2013]

*

TNV poprosił nas o porady eksperta: http://rozmowywtoku.tvn.pl/aktualnosci,1025,n/jak-dobrac-gorset,79205.html

*

Dziękuje gorset otrzymałam bardzo ładny taki jak sobie wyobrażałam. Pozdrawiam [Grażyna C. 3-10-2013]

*

Bardzo, bardzo dziękuję, że jednak udało się zrealizować moje zamówienie ;D. Gorset jest przepiękny i świetnie się nosi. Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia.
Jeszcze raz dziękuję ^.^Pozdrawiam [Patrycja B.20-09-2013]

*

Witam, dziękuję gorset otrzymałam, jest genialny, idealny pod moją suknię ślubną :) Pozdrawiam [Agata D.12-09-2013]

*

Pomimo trudności z dostawą i wydłużonym terminem wysyłki-stwierdzam że warto było poczekać , gorset jest piękny, a małżonka prze szczęśliwa. Dziękuje za miła obsługę.[Arek R. 11-09-2013]

*

Witam, Gorset dotarł, jest niesamowity (to mogę stwierdzić po przymiarce przez Obdarowaną). :) Podwiązki też :)))[Tomasz K.03-09-2013]

*

Pani Aleksandro, gorset dotarł. Jest PRZEŚLICZNY!!!! Wykonanie profesjonalne, jakość wysoka!!!

Moja przygoda (misja) z gorsetami dopiero się zaczyna, ale już czuję się bardziej kobieco, a mój mężczyzna jest zachwycony, koleżanki pękają z zazdrości, więc polecam im zakup u Pani. Już zdobyła Pani nasze serca, za wykonaną pracę, rzetelne wykonanie i indywidualne podejście do klienta. Dzięki Pani na nowo uczę się być "prawdziwą" kobietą. Dziękuję! Zyskała Pani kolejnego zadowolonego klienta. Pozdrawiam serdecznie.[Anna K. 08.08.2013] 

*

Dziękuję, Gorset dotarł i jest cudowny :)[Patrycja M. 06-06-2013]

*

Witam! Dzisiaj dotarł do mnie gorset (wymiana). Jest świetny. Leży jak

trzeba i dobrze się w nim czuję. Dziękuję bardzo. Pozdrawiam. [Grażyna 15.05.2013] 

*

Witam! Dzisiaj po południu dotarł do mnie gorset. Piękna, solidnie wykonana rzecz. Robi wrażenie. Pierwszy raz kupowałam tego typu gorset [Gabriela K. 27.04.2013]

*

Gorset już przetestowany - jest naprawdę świetny :) a do tego rewelacyjnie pomaga mi w utrzymaniu moich kręgów na miejscu, co przy noszeniu małego Szkraba na rękach jest dość istotne :)
Wygląda na to, że zostanę klientką na dłużej niż jednorazowy zakup [Beata K-A 24.04.2013]

*

Witam, dziękuję za przesyłkę. Gorset jest wspaniały! [Kinga N.  24.04.2013]

*

W zeszłym tygodniu (przesyłka przyszła 09.04.2013) nabyłam u Was drogą kupna wspaniałej jakości gorset. Elżbieta P. [13.04.2013]

*

gorset dotarł wczoraj. Jest idealny. Dziękuję i pozdrawiam! [Karolina R. 12.04.2013]

*

Bardzo dziękuję za szybka dostawę (dla córki, pod suknię ślubną).

Gorset jest świetny, mam ochotę sama sobie taki kupić, ale może w następnym miesiącu o ile takie duże Pani posiada.

Jeszcze raz serdecznie dziękuję o pozdrawiam W. S. [05.04.2013] 

*

chciałam jeszcze bardzo podziękować za wszystkie dotychczasowe porady dotyczące gorsetów i za przemiłą obsługę:-) Dopiero zaczynam nosić i przyzwyczajać się do gorsetowego trenowania talii, ale już czuję, ze zaczyna mnie to bardzo "wciągać":-)  Gratuluje pomysłu, pasji i trzymając kciuki za rozwój biznesu jestem (nie tylko talia!;) cala z Panią:) [03.04.2013] Matylda P.

*

Wybrałam gorset WT-003 w retro wzorki. Pierwsze wiązanie nie było przyjemne ale za to bardzo ciekawe. Za każdym kolejnym razem ze zdziwieniem zauważam jak fiszbiny dopasowują się do ciała a zakładanie gorsetu jest coraz prostsze i zaczyna sprawiać przyjemność.

Już zamówiłam kolejny, WT-020!:) M.W .[02.04.2013]

*

 

gorset jest mega arcy przefajny :D   dziękuję! :)  [13.03.2013]

 *

Mój Gorset otrzymałam wczoraj, jest naprawdę piękny dziękuje . Dzisiaj zamawiamy dwa następne dla mamy i siostry.

*

Przesyłkę otrzymałam, a ten gorset to jest po prostu mistrzostwo swiata :D  Bardzo dziekuje i pozdrawiam [11.03.2013]
 

*

śledzimy czasami  co piszą o nas prawdziw Klienci na forach- dla przykładu zamieszczamy aktualne Klika prawdziwych wypowiedzi :

*

warto kupić gorset profesjonalny taki ze spiralnymi fiszbinami. Szybciej staje się wygodny, mocno zbiera talię.  polecam taki profesjonalny sklep www.gorsety-pl.pl możesz uzyskać tam indywidualną poradę. Ja dostałam bardzo długiego maila. Teraz wiem czym różnią się fiszbiny i dlaczego to jest ważne. W tym sklepie mają duzy wybór  i całkiem normalne ceny. Jeden redukujący gorset kupiłam sobie w Anglii, a potem tam widziałam dużo, dużo  taniej :(

*

nie mogę się zgodzić że w kształcie tuby, ja kupiłam redukujący ten z 24 fiszbinami i na wygodę naprawdę nie narzekam. Owszem jest cięższy ale robi swoje. Jestem zadowolona z efektów i noszę go regularnie. to pewnie zależy z jakiej grupy kupujesz. Ja dobrze się wczytałam i poprosiłam o poradę. Jestem naprawdę zadowolona, mam swoje latka i dla ładnego wyglądu już bym sie nigdy nie katowała hi hi hi wyrosłam z tego . to dla młodych takie poświęcenia

*

Kupiłam gorset w sklepie gorsety-pl.pl, stalowy, efekt zwężenia talii rewelacyjny, w biuście gorzej -na stojąco wszystko gra, ale jak siadałam, to biust miałam pod brodą mimo prostych pleców :) Estetycznie bez zastrzeżeń, cenowo ://, ale w corsets.uk wyszłoby nawet drożej. Co do Papercatsa to wzory mają super, ale większość ciągle niedostępna niestety, a przynajmniej mojego rozmiaru brak, za to mogę powiedzieć, że ich długa trzywarstwowa spódnica jest boska :)

*

Dziewczyny jest sklep profesjonalny gorsety-pl.pl . Udzielają porad, można dzwonić a nawet bardzo szeroko odpisują na maile. Naprawdę indywidualne podejście tam maja 160 wzorów. Ja kupił underbust z 3 warstw materiału mega redukujący i jestem bardzo zadowolona. Sama wybrałam rozmiar 24" jednak podczas składania zamówienia można podać swoje wymiary i zadzwonili do mnie że sprawdzili wymiary z zamówieniem i że sugerują rozmiar 22" wszystko mi wytłumaczyli. Kupiłam za ich porada 22" i jest super. Ten gorset ma spiralne fiszbiny i jest bez porównania wygodniejszy niż mój stary. Żaden inny sklep nie ma gorsetów redukujących czyli tych z 24 fiszbianmi. zajrzyj tam, na pewno coś znajdziesz.

*

kupiłam gorset jest super. dobra jakość. postanowiłam zamieścić opinie bo byłam pod wrażeniem obsługi. Złożyłam zapytanie o pomoc w doborze gorestu. Otrzymałam dosłownie referat, bardzo indywidualnie wytłumaczono mi co i jak. Towar może nie był najpiękniej zapakowany, ale przyszedł przed czasem. Dołączono nawet prezencik :) Będę wspierać takie sklepy, bo pierwszy raz poczułam się bardzo indywidualnie i poważnie traktowana. Jestem trudnym Klientem, zadaję dużo pytań mam problem z decyzją. Obdarzono mnie bardzo dużą cierpliwością i zrozumieniem, czego nie zaznałam w innych sklepach. BRAVO!

*

nietypowy rozmiar jestem drobna z dużym biustem. kupiłam ostatnio mój pierwszy underbust w tym sklepie gorsety-pl.com jestem b.zadowolona. on ma właśnie te spiralne i płaskie metalowe fiszbiny. Jest naprawdę wygodny. ważne jest aby dobrze dobrać długość i rozmiar. Ja tez nie wiedziałam co wybrać, 3 dni się zastanawiałam czym różni się modelujący od redukującego. te modelujące to daja efekt podczas noszenia, a redukujące przy częstym noszeniu zmieniają sylwetkę. Obsługa sklepu pomogła mi dobrac fason i rozmiar. Tu musze przyznać ze wszystko mi wytłumaczyli. Ostatecznie zmieniłam zamówienie i zdecydowałam sie na redukujący. Pieknie sie w nim poruszam. fajny czuje sie w nim bardzo kobieco. Gorset trzeba stopniowo ściskać. nie można od razu 10 czy 12 cm. Teraz wkręciłam się tak w gorsety ze szykuje sie do zakupu Overbust

*

No niestety, te fiszbiny mają na celu nie tyle wymodelowanie, co powstrzymanie rolowania gorsetu. Inaczej materiał zawsze będzie "uciekał" w najwęższe miejsce i zamiast ładnie podkreślonej talii możemy mieć buły. Fiszbiny z resztą też tego nie powstrzymają na dłuższą metę, one bardziej przypominają, że trzeba siedzieć prosto :). Parę razy wygnę się w gorsecie i plastikowe fiszbiny się trwale odkształcają. Lepsze są fiszbiny spiralne www.gorsety-pl.pl/pl/i/KONSTRUKCJA-GORSETU/7 wciąż elastyczne, ale trwalsze. 

*

Gorset dotarł i muszę przyznać, że wygląda nieprzeciętnie i pasuje jak ulał. No i co najważniejsze widać, że to nie zabawka, tylko gorset z prawdziwego zdarzenia. Żona już wykombinowała, że wystarczy zmienić wiązanie na np. czerwone i spokojnie można go też nosić na białą bluzkę a nie pod ubraniem :) Słowa uznania za obsługę i jakość. Pozdrawiam, Rafał Skrzypek [10.10.2012 ]

*

Gorset bardzo dobrej jakości, odszyty. Przesyłka przyszła szybciej niż było w zamówieniu, miało być 8 dni, a było 5. Gorset jest bardzo wygodny i ładnie leży, zamierzam kupic drugi z tego sklepu. Wypatrzyłam sobie taki zielony. Pani ze sklepu Mailowo wyliczyła mi jaki rozmiar mam zamówić dostałam od Niej  wiele innych porad. Bardzo miła obsługa-dobra jakość. POLECAM" Anna Gryszkowska

*

Bardzo dziękuję za miłą i szybką tranzakcję. Grzesiek

*

Pani Olu,

gorset doszedł już dzisiaj , jest piękny. Bałam się, że będzie zbyt długi, ale jest idealny. Dziękuję za poradę. Pozdrawiam Martyna

*

Gorset jest wspaniały , wygląda tak jak na zdjęciu. Teraz przyzwyczajam się do ładnego poruszania :) Dziękuję Pozdrawiam Ola

*

Miła i szybka obsługa. Dobry kontakt Polecam R.

*

Gorset jest śliczny, dobrze uszyty naprawdę dobra jakość. Bardzo miła obsługa. Krystyna

*

Dziękuję za cierpliwość i wysłuchiwanie moich wątpliwości. Pozdr. Basia

*

Dla tych co nie wiedzą jak kupić gorset.

W tym sklepie poczułam się traktowana bardzo indywidualnie, wszystko mi wytłumaczono.

Gorset dostałam szybciej niż 7 dni, jest naprawdę bardzo ładny. Był też prezent niespodzianka :)

kupiłam rozmiar 38" i dobrze leży. Polecam, Anna

*

profesjonalny gorset, dobra obsługa Krzysiek

*

Zamówienie nr 8178

Witam! Otrzymałam gorset. Chciałam uprzejmie podziękować! Jest bardzo ładny, o dobrej jakości i zgodny z opisem.

Dziękuję, AD

*

Czekałam na gorset 20 dni warto było. Bardzo dobra jakość- Dzięki Ala

*

Witam, gorset otrzymałam i jestem zachwycona kształtem i kolorem. Właśnie taki, jak sobie wyobrażałam! Dziękuję :) !M.

*

Gorset doszedł dzisiaj- jest bardzo ładny. wrócę TU Lidia P.

*

Szukałam od dawna, tyle tylko, że w sklepach. Bezskutecznie.

Znalazłam Was w internecie i ucieszyła mnie że można zamówić przez internet. Dużym plusem jest pomoc w doborze rozmiaru i fasonu. Nie miałam pojęcia że może być tyle różnych gorsetów.

Bardzo lubię mieć podkreśloną talię, a z gorsetami jest to łatwe. Pozdrawiam MJ 16.01.2013

*

gorset jest nieziemski i solidny!
Tak więc bardzo Pani dziękuje za wszystkie rady !
Życzę wielu klientów, bo wiem że warto robić zakupy u Pani! Na pewno nie zostanę przy tym jednym, tylko z czasem będą kolejne gorsety:)
Pozdrawiam Franka
*

Nie wiem jak się Pani odwdzięczę :) Jest mi bardzo miło że zajęła się mną tak kompetentna i profesjonalna osoba :) Potrzebuję bardzo tego gorsetu na koncert w którym będę brać udział i bardzo mi zależy aby wyglądać naprawdę fajnie :) Dziękuję bardzo bardzo !!!  :D

Pozdrawiam serdecznie :)17.01.2013

do góry
Sklep internetowy Shoper.pl